Even in Nederland

Ik was weer even in Nederland. Dit keer niet voor een medisch circuit, want ik voel me opperbest, maar om oude banden aan te halen. Op bezoek bij vrienden en familie. Ik heb o.a. met mijn broer Jan gegeten in motel Volendam (Katwoude). Heel bijzonder was wel dat ‘s-middags Joske Saleh inhaakte. Zij zat bij mij in de laatste klas lagere school en op de middelbare school. Haar zus zat bij mijn broer in de klas. Joske is weduwe van Frans, die ik ook nog van school kende. Samen oude herinneringen opgehaald. Een heel aparte middag.

Verder naar mijn schoonmoeder geweest, Anette (middelste zus van Willy) was er ook en verder heel veel vrienden van nu en heel lang geleden gezien. O.a. helemaal in Sellingen Antoine en Marianne. Mooi hoor dat Groningen met de mooie  horizon.

Iedereen waar ik nog geen contact mee had SORRY!  (een aantal had vakantie) Volgende keer hoop ik jullie te ontmoeten.

Komende week ben ik weer in Pépieux.

Ik moet daar wel even naar het ziekenhuis, want ik blijk een liesbreuk te hebben. Houdt het dan nooit op? Hoe dat afloopt? Wordt vervolgd.

Oh ja…..Hier had ik niets mee te maken hoor!

Hennepkwekerij boven wokrestaurant Gemert

GEMERT -Boven een wokrestaurant aan de Oudestraat in Gemert heeft de politie vrijdagmiddag een grote hennepkwekerij met meer dan 1500 planten gevonden. Zes aanwezigen van oosterse afkomst zijn aangehouden. Het gaat onder anderen om de uitbater van het restaurant, vertelde de politie.
De politie ging in het restaurant kijken naar aanleiding van een tip. Waarschijnlijk werd de stroom afgetapt waardoor er brandgevaar is geweest.

De eigenaar van het pand heeft het restaurant gesloten.

 

 

Geef een reactie