Dat wordt stevig aanpakken.

Beste mensen,

Jullie hebben een tijdje niets van me gehoord! Dat komt o.a. doordat mijn computer in Pépieux een behoorlijke chrash heeft gehad. Had met een Medeon van 1 jaar toch eigenlijk niet mogen gebeuren. Ben wel van Windows 8 inmiddelsP1080089 terug naar Windows. Wat een verschrikkelijk programma is dat 8!!!!

Frans en Resie zijn een dagje op visite geweest….gezellig.

 

 

 

In juni is er een vriendenkring op bezoek geweest. Ze hadden een huisje gehuurd in het dorp (een aanrader).
P1080092 We hebben veel met elkaar opgetrokken en veel gezien, waaronder de katharenkastelen. Veel klimmen voor de oude heer Letschert, maar het is me grotendeels gelukt. 21 Juni hebben we het midzomerfeest gevierd, met een door mij gemaakte paella, een kampvuur en P1080216er werd muziek gemaakt. Volgend jaar naar Stones hendge???

Ze troffen het niet alleen met het schitterende weer, maar ook was er rond die tijd het dorpsfeest met de Bar a Vin en een schitterend orkest.

 

 

Mijn vriend in Frankrijk, Maurice – komt regelmatig een pilsje halen – wil zo nu en dan een weekje op mijn hond passen en kan ik weer eens een keertje op stap, WANT…………

Oudestraat 70 in Gemert is verkocht!!!

oudestraat

Pak van mijn hart, want dan ben ik van de zorg af en houd ik maandelijks meet pensioen over.

De zeer actieve makelaar Bart heeft het voor elkaar gekregen dat binnen twee maanden het huis met een redelijke prijs werd verkocht aan leuke jonge mensen die er weer een paleisje van willen maken.

 

Wel komt er nu een enorme rotklus aan. Ik ben de maand  juli in Gemert en dan zal ik het huis binnen drie weken leeg moeten halen. IMG_3902Verhuizing van het restje (kleding kasten, schilderijen enz.) moeten regelen. de kringloop kan de rest ophalen. En de troep naar de stort brengen. Dat wordt dus even stevig aanpakken. Ook voor mijn onderhuurster, want ook zij heeft een probleem om in korte tijd haar spullen uit het huis te halen.

Morgen (donderdag komen de verhuisdozen en kan ik meters maken.

Ik moet zeggen dat het wel wat met me doet, definitief afscheid nemen van het huis waar ik sinds 1981 heb gewoond en veel lief en leed heb meegemaakt.

Als ik voortaan met Wammes naar Nederland kom zal ik dus een huisje moeten huren, of een BenB waar de hond ook welkom is. Ik zie wel hoe alles verder loopt. Deze laatste verandering kan wel eens een heel ander leven voor mij gaan betekenen.

Na de definitieve verhuizing vernemen jullie meer van me.

Groeten uit druilerig Gemert.

 

 

Geef een reactie