Gelukkig….een nieuw jaar

het wapen van Pépieux

Gelukkig 2012 is afgesloten. Hopelijk laat ik een hoop ellende, emotie en ongeluk achter me en kan het geluk me toelachen. Hetzelfde wens ik uiteraard ook mijn trouwe lezers toe.

Pépieux kan de feestverlichting weghalen. Je kan wel zien dat ik de gemeentelijke belastingen trouw betaal, want ze hebben zelfs een verlichte molen op de achtergrond.

OP NAAR EEN NIEUW LEVEN!

Om te beginnen heb ik mij hier gemeldwinter in de straat. bij de speciale Cardio kliniek in Narbonne gemeld o.a. ter controle van mijn pacemaker, die de afgelopen 4 jaar regelmatig overuren heeft gemaakt.

Dat is dus geregeld. Een veilig gevoel, want nu kennen ze me hier en ook in Nederland voor tijden van nood.

Ook hartje winter is het hier goed toeven. De straat is mooi en ook mijn huisje ziet er vanaf de cour gezellig uit. Binnen krijg ik het met mijn kacheltje geriefelijk warm. Ik ben inmiddels halverwege het opruimen en kan binnenkort weer beginnen met bij elkaar harken van wat er mee terug moet naar Gemert. Dat moet  binnenkort vanwege het ingeslagen medische circuit.

Door het enorme gewichtsverlies van de afgelopen tijd is mijn conditie behoorlijk achteruit gegaan. Ik probeer dat regelmatig wat op te krikken door met de hond een eind te lopen.  Ik maak daarbij mijn kop “leeg” te maken en van de omgeving te genieten. Dat laatste verveelt niet snel en levert soms aardige foto’s op en regelt ook een gezonde adem op. De atmosfeer voelt hier aanmerkelijk beter aan dan in Nederland.

Ben inmiddels ook weer begonnen met acryl wat te schilderen en te experimenteren.  Als ik er ooit een geslaagd vind maak ik er wel een foto van en laat ik hem in dit blogje zien.

Ik zorg goed voor mezelf; kook elke dag lekker en gezond en hoop dan ook binnenkort weer wat aan te komen, want ook nieuwe kleren kopen is duur!

Als ik weer wat te vertellen heb meld ik me weer.

Houdoe, aurevoir.

Mijn huisje in de winter.

Geef een reactie