Ik ben er weer!

 Tijdje niets van me laten horen…..maar ja, je loopt ook niet echt te koop met een medisch traject, waarvoor ik een tijdje in Gemert was. Nu ik aan de beterende hand ben kan ik het wel vertellen. Het bleek dat ik bacteriën in mijn MILT had. De milt werkt samen met andere organen, waaronder de nieren en zonder is de kwaliteit van het leven aanmerkelijk minder. De ziekte werd vastgesteld door een DNA test van een ayurvedische arts. De voorgeschreven kuur was verschrikkelijk, maar helpt kennelijk wel, Want zo te voelen is alles  weer in orde. Wel ben ik in de tussentijd, door meerdere oorzaken, 18 kilo afgevallen en begin steeds meer op een oud manneke te lijken.

Een oud en schriel mannekeTrouwens ook een dure liefhebberij want……nieuwe kleren. Voor de zekerheid de oude, toen nog krap zittende maar niet weggegooid. Wel nieuwe bretels aangeschaft. Ik zorg nog altijd redelijk goed voor me zelf. Vandaag een stoofpotje gemaakt van kortgesneden riblappen, zout, peper, chili, uien, prei, tijm, krieltjes, bieslook  en een halve liter rode wijn. Dit keer geen knoflook, want morgen ben ik bij mijn therapeut en die zit dicht bij me en hij neemt voor de be-

handeling altijd ruim de tijd. Om een einde te maken aan dit medische traject ben ik 13 maart bij de ayurvedische arts, waar ik de bevestiging hoop te krijgen dat mijn probleem is opgelost. Kort daarna ga ik snel weer naar Pépieux om met mijn trouwe viervoeter op verhaal te komen en aan te sterken. Ik verlang naar mijn huisje daar, mijn eigen spulletjes en alle bekenden. Voorlopig kom ik wel elke maand een paar dagen naar Nederland om de therapie te continueren.

 

 

En tenslotte nog een foto van mij, na de bacteriele oorlog in mijn milt en nieren.

Politiecontrole om 2 uur s-nachts…

Een oudere man wordt om 2 uur s-nachts door de politie staande gehouden en wordt gevraagd waar hij om deze tijd naar toe gaat.


Hij antwoordt: Ik ben op weg naar een lezing over misbruik van alcohol, roken en laat opblijven en het effect wat het op het menselijk lichaam heeft.

De politieman vraagt verder: Echt waar? Wie geeft er nu zon lezing op deze tijd van denacht?
De man antwoordt:

Mijn vrouw.

Geef een reactie