Nieuw dak.

Mijn huis was aan een nieuw dak toe. Dus zit ik al een week stof te happen. Gelukkig was het droog zodat er kon worden doorgewerkt. Wat ook fijn is, dat de beide bouwers, Maurice en Marc, Amsterdammers zijn. Toch wel prettig om je eigen taal met accent te kunnen praten. Ik heb zelf behoorlijk meegeholpen, vooral het afvoeren van puin enz. Goed voor mijn conditie, maar slecht voor je longen. Wat een verschrikkelijke stof dat eeuwenoude cement.

Zeker voor mensen uit de bouw zijn het nette werkers en ruimen (bijna) alles keurig op. Alleen de hoeveelheid brier….. Uiteraard heb ik wel elke dag moeten stofzuigen en dweilen.

Inmiddels is het dak dicht met platen en worden de komende week de oude dakpannen er opgelijmd.

Vorige week op herhaling geweest bij de cardioloog. Mijn hart is in orde, hoewel sommigen vinden dat het gekookt op mijn rug moest hangen. Tevens werd mijn aorta gecontroleerd. Ook deze leek in orde, hoewel 3 juni in Carcassonne voor de zekerheid een scan wordt gemaakt. Kortom als ook dat in orde is kan ik hier rustig 96 worden.

Hieronder een impressie van de werkzaamheden.

Als er nieuws is meld ik mij wel weer.

een paar bouwvakkers over de vloer!

Ook het binnenwerk werd gedaan.

De oude heer Letschert helpt een handje.

Geef een reactie