Wat een ommeratie!

Jullie hebben een week niets van me vernomen. Dat komt o.a. omdat ik via deze site nogal wat spam binnen kreeg. Het schijnt nu onder controle te zijn en pak ik de draad maar weer op. Hoewel…. ik heb het soms zo druk (lijkt wel werk) dat ik de frequentie wat ga terug schroeven.

Vorige week heb ik prima met Anita van gedachten gewisseld en heb ik haar wat van de omgeving laten zien. We zijn veel aan het meer geweest, want eigenlijk was het te warm om veel te doen. Gepreze is de airco ik de auto.

Heel leuk en ontroerend; vorig jaar heeft Willy een stekje geplant van een Hibiscus. En kijk eens hoe mooi hij bloeit. In het tuintje heeft ze meer sporen achter gelaten. De nieuwe appelboom en de kruiden groeien goed.

Afgelopen maandag heb ik Anita naar het vliegveld in Beziers gebracht en Yvonne, Anouk en Gicely opgehaald. Het was het zelfde vliegtuig. Anita ging en de rest kwam. Zij slapen bij Miriam,
want dinsdag heb ik in Carcasonne Jan en Ria – de ouders van Arjan- opgehaald.  Zij logeren voor  een week bij mij. Ria is met mijn schoonzus c.s. gisteren naar het strand geweest. Jan en ik hebben gegeten aan het meer….heerlijk rustig. De rest van de donderdag ben ik bezig geweest met bami voor 8 (!) personen maken. Ze vonden het lekker. Vandaag ben ik alleen, want iedereen is naar Narbonne om te “shoppen”.  Kon ik lekker het huis opruimen. Afwassen, vegen en dweilen.

Om 1 uur was ik klaar, kon ik dit blog afmaken en even lekker tot mijzelf komen op mijn terrasje, het mooiste van Europa.

Ik ben nog altijd blij dat ik hier mag en kan wonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emily is in haar nopjes; Jan en Ria houden van spelletjes en ze heeft een baby – Gicely – te logeren. Ook goed voor haar Nederlands al die familie uit het minder warme noorden.

Voor haar een prima week!

 

2 Responses to Wat een ommeratie!

  1. Henk zegt:

    Ik vind het jammer dat je zo ver weg woont, in Brabant had ik je nog wel kunnen bezoeken.
    groeten Henk en Ria en misschien tot ziens als je weer in Nederland bent.

  2. ria zegt:

    Het was een heel gezellige week!!!

Geef een reactie